- BABY LOVE -

Down to business!


- SO IF YOU GON DO IT, DO IT JUST LIKE THIS -

Påväg till the barbershop och ska klippa mig, ska testa något nytt, får hoppas att det blir bra! Har typ Afro nu, har inte haft såhär mycket hår på länge så dags att fixa det. Lägger upp resultat senare, får hoppas att det blir dope! Lägger upp en outfit bild sålänge dock.


- TURN MY SWAG ON -

Fullföljer Sundays inlägg om swag för det var så otroligt rätt sagt.

Minst fem gånger om dagen ser jag folk från facebook som skrivet att de har så kallad swag. Och vad har de på sig? En trött t-shirt, jeans, tygskor och en snapback. Vad är det som de kallar swag? Just because you own a snapback doesn't mean you got swag, dude.
Köp ordentliga kläder som ens refererar till ordet och börja snacka sedan.
Och som Sunday skrev, alla kanske har olika uppfattningar om vad swag innebär men helt efterblivna kan väl folk inte vara? Jag menar, jamför Kanye West och Eminem, vem är det som har swag? Precis, Kanye. Finns nog ingen som kan så lite om kläder så att de säger att Eminem har mer swag, right? Så lite överens måste vi alla vara om vad som är swag och inte.
Skulle kunna sitta i evigheter och skriva om det här, but my point is, har ni inte stilen, attityden och hela paketet, get the fuck out och använd inte ordet.

Over and out,
Cecilia.


- I DON'T SEE WHY I NEED A STYLIST -

 

Outfit of the day. Instagram låter mig inte få med hela bilden. Sucks
. Är i skolan för första gången på år för övrigt. School spirit muhfucka.

- FUCK SWAG -

Alright, tänkte ta upp ett av det mest uttjatade ordet och innebörden "Swag". Det är sjukt irriterande att alla använder det hela tiden, speciellt folk som inte har Swag, dom flesta kanske har olika uppfattning om vad som är Swag och vad som inte är, men folk som klär sig helt efterblivet och inte ens kan matcha färger/kläder säger det till och med, wake up lol. Jag använder också ordet Swag ibland men i can back it up too. Klart man kan använda det men som vanligt tar folk saker till överdrift. Följ bloggen and learn, både tjejer och killar. Got Swag? Sunday.

 


- DRESSED FOR SUCCESS -

Tröttaste bilderna i världshistorien. Grättz Sunshine för första outfitbilden ever.

- IT'S A NEW DAY -

What's up people? Har inte så mycket att skriva om just nu förutom att klaga på vädret, trodde det skulle vara vår nu men nä. Im good though, påväg hem till mig med frugan nu så tänkte lägga upp bilder sen i lördags. Kommer även outfit bilder senare :) Peace!


- SCHOOL SPIRIT MOTHERFUCKER -

Som jag förutspådde är sunny inte så hype på att blogga så får ta saken i egna händer och göra dagens första bloggish inlägg. Försov mig en aning så droppade skolan och ska ta mig hem till Sunday strax. Dopeee.
Outfitbild från båda hållen kommer under dagen så stay tuned!

 


- ALLOW ME TO INTRODUCE MYSELF -


Allow me to introduce myself


Sunday heter jag, aka Sunny, 17 år. Bor i trötta hålan Kungsbacka, inte det bästa men det funkar. Gör bara musik just nu eftersom jag hoppat av skolan men har inte riktigt kommit igång med studion ännu men ni kommer få höra mycket av min musik här på bloggen när jag kommit igång igen. Kommer även blogga en del om kläder och skor since i love that shit too. Det är också nice att ha en tjej som gillar kläder och med riktigt nice smak och stil, Dope. Får se hur det kommer bli nu när jag hoppat skolan, får hoppas att det går bra med musiken!
Är inte så jävla bra på detta än, det är även första gången jag bloggar men det verkar soft! Soooo, Where my haters at? ;)



Enjoy Sundays ;)


Sunday.

- PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT -


Tänkte köra sån precis-börjat-blogga-presentation så lika brao att jag köre now.

Cecilia heter jag, vilket ni antagligen redan vet eller har listat ut. Jag är född 1994, pluggar turism på burgåden i Göteborg och bor i Fjärås en bit utanför Göteborg. Har bloggat en del osv förut så borde vara tvärhype på att skriva sånthär men har fastnat totalt. Sjukt svårt att beskriva sig själv osv men kan väl ändå själv säga att jag är rätt hype och har rätt kort stubin. Frågade bloggägarN nr 2 hur han skulle beskriva mig och allt jag får till svar är ADHD så antagligen det som beskriver mig.. Helt ok pojkvän som uttrycker sig så, men whatevz.

Är förövrigt sjukt taggad på kläder, så antagligen det ni kommer få se från min sida på bloggischen och sen får vi se hur mycket Sunday bloggar utan att jag påminner honom. Fast han ska göra ett sånthär presentationsinlägg nu så får lämna över datan till han. Är det något annat är det bara att fråga.

pozz hånden,
Cecilia

- LET'S HAVE A TOAST FOR A NEW BEGINNING -


Bestämde oss lite fint för att göra en blogg tillsammans. Gjorde bloggen mest för gemensamt intresse för kläder osv. Ungefär som andra bloggar men whatevz, ingen kommer vara bättre än våran. ;)
Designen sitter jävligt ostadigt just nu, men orkar inte sitta stilla och pilla med alla koder längre.
Mer grundliga presentationer och annat sånt standard-precis-börjat-blogga-shit kommer senare.
Enjoy.

RSS 2.0