- I CANT STOP -

Gick bra det här med bloggandet.. Eller..? Får väl ge det ett försök till lol.
Ska hoppa in i duschen nu och fundera på vad jag ska hitta på ikväll. Blir antingen klassfezt eller hemmakväll. What to doooo..

Älskar bilden för övrigt. So true

Cecilia


- SUNSHINE OF MY LIFE -

Universums finaste kille. Finns ingen finare, finns ingen bättre. Bästis.

Cecilia.


- Heartbeat -

Älskar denna tröjan. Grovt. Jättemycket. Så fin. Så fint budskap. Så fin tupac.

Cecilia.


- SUNSHINE -

Skolisch och kollar på en trött film om oliver twist. It's time to get some work done, har fett mycket att göra så helgen kommer antagligen bestå av plugg. Thug life.


- SMILE FOR ME NOW -

Behöver fortsättning på våren. Vill inte ha moln och kyla. Vill ha sol och värme. Hoppas på en bättre dag imorgon men tvekar fett mycket.

Cecilia


- CAN I HIT IT IN THE MORNING -

Inspiration mode on.


- HELLO WORLD -

Hello World. Sitter på min balkong med kaffe och cigg idag igen, tvär nice. Hoppas vädret håller sig. Måste ju bli brunare....... Eller?? Jajaja life is good right now. Btw följ mig på instagram Swagisforever (både tjej och killkläder) och Sundayjr. Följ Cecilia också, cecilianicole. Gå ut och njut av solen folk. Peace!


- YOU BE KILLING THEM -

Sitter i skolan och pluggar matte. På rasten. Frivilligt. Livet suger.


- TIRED OF BE HOW YOU WANT ME TO BE -

Sitter på bussen påväg till skolan. Fett längesen jag var uppe såhär tidigt haha. Har hunnit vara ute och springa (trolol beach 2012 dirr), duscha, göra iordning mig och all sån Shit. Feels good. Fett varmt är det också, fin morgon.

Cecilia


- SAY GOODNIGHT TO YOU -

Time for sleep. Godis nattis

Cecilia


- ALWAYS SAID IF I RAP I'D SAY SOMETHING SIGNIFICANT -

http://open.spotify.com/track/30UmlBgaOcdEFngi3tyJxN


- NOW I'M RAPPIN BOUT MONEY HOES AND RIMS AGAIN -

Fint väder idag igen, så soft! Sitter på min balkong med Cecilia och dricker kaffe. Tänkte dock skriva lite om dagens musik och vad JAG tycker om den, it sucks! Folk som tycker t.ex att Drake har bra flow. Hur fan har han bra flow? Visar bara hur lite ni kan. Jag säger inte att all musik suger men de mesta gör det. Sen kanske alla inte är lika insatta i musik som jag och alla tycker olika men att säga att typ Drake och lil Wayne har bra flow osv eller att säga att t.ex Chris Brown är bra på att rappa är ju bara efterblivet. Mycket är ju bara hype också so i think people should get off the bandwagon. Många vill dock bara ha ett catchy beat och skiter i resten. That's why i consider Hip Hop to be dead, cus people seems to be deaf? Face down in the mainstream lol. Jag lyssnar ju även på House/Dubstep/RnB/Rock och alla har ju sina egna åsikter ang musik men här har ni min. Men folk kan väl ändå inte vara helt efterblivna. Äldre musik har ju mycket högre standard än dagens musik and that is a fact.

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=SE#/watch?v=kWK1AQkOgvo

Sunday.


- HERE COMES THE SUMMERTIME -

Spegelbilder på skoltoaletten. Inte mycket till liv på burgården. Tar skolan på för stort allvar dirr! Lite outfitbild på det ialf. Godkänns som outfitbild.. Eller?

Cecilia


- KEEP YA HEAD UP -

Sol och värme. Så fiiiint. Dock sitter vi inne i ett trött klassrum på lektion nu. Inte lika fint.


-

Hänger med dornz och Sunshine. Målar naglarna och diskuterar kanyes kollektioner. Söndagar äger!


- SHE DID ANYTHING FOR THE LIMELIGHT -




Amber Rose kan vara världens snyggaste kvinna. Så sjukt att man kan se bra ut som tjej utan hår också. Och hennes kläder när hon och Kanye var ett par (let's face it) var heeeeeeeeeeeelt amazing.

Cecilia

- CALIFORNIA LOVE -


Så fiiint.

Cecilia

- I JUST WANT TO SHINE -

Lite skor som jag måste köpa i slutet av månaden, So Dope! Jordans får vänta lite dock :(


The red ones btw

Sunday


- WHY CANT LIFE ALWAYS BE THIS EASY -

What's up people? Hur är livet? Sitter i bilen påväg till Ullared med Cecilia. Längtar som fan till sommaren! Sol, värme, summernights, snyggare kläder and what not, allt är bara bättre på sommaren. Vet inte riktigt än vad vi ska göra i sommar, vi planerar någon resa med lite folk, kanske till Grekland eller Danmark och hyra hus med pool och allt sånt, skulle vara Dope! Måste införskaffa lite nya kläder till sommaren/våren, feta tee's, massa nya kicks, nya converse, ny skinnjacka, jeansjacka, några Dope tröjor osv. Känns som typ alla mina kläder har försvunnit Lol. Jajaja Holla at yall lateeer. Peace!

Sunday


- GOTTA BE THE GOOD LIFE -

Precis kommit hem från skolisch och befinner mig hos Sunday just nu. Väntar på mami som ska hämta upp oss och sen vidare till Ullared. Hörs om ett par timmar när vi är där.

Pussss Cecilia


- THANKS TO ALL MY HATERS -

Världens snyggaste skor. Färgen är to die for. Som tur är har jag den tätaste pojkvännen i Sverige (eller...?) som ska fixa dessa till mig. Vill ha sommar nu nu nu.

Cecilia


- SUNDAY IS LIKE -

Tänkte skriva tre facts om mig , here we go

1. Bor i fosterfamilj sen jag var 2
Flyttade till fosterfamilj när jag var 2 år (nej jag är INTE adopterad) många tar fel på det.

2. Jag vill flytta till USA
Ganska trött på Sverige och speciellt vädret, vill till något nytt, större, roligare? Helst NY eller LA Of course

3. Satsar på att bli signad tills slutet av
2012 eller början av 2013

Som ni säkert vet så gör jag musik. Har haft kontakt med olika folk osv men har inte riktigt blivit av då jag inte kunnat vara i en studio på ett tag men kommer nog igång igen till våren! :)


Sunday


- WHAT SHE ORDER? -

Dinnertime med momz. Assummmm


- AND ILL DO EVERYTHING FOR A BLOND DYME -

Hahahaha, alla dessa skämt om amber och Kanye. Så jävla roliga.

Cecilia


-

Hello My friends! Rätt seg dag idag, fick gå upp kl 7 idag och ut i kylan för att fixa en praktikplats då jag inte går i skolan längre. Men mötet gick bra iallafall. Idag har och min Babe varit tillsamans i 2 månader, it's nice. Sitter och äter thaimat just nu, good shit!
Får bli denna bilden i brist på annan just nu. Fresh Prince!

Sunday


- LETS HAVE A TOAST -

Chillar med varm choklad och ska snart till skolan. Fast ah, skolan får vänta, Varm choklad i första hand! Lol!

Fick en aning snygg tröja av Paulo all The way från Thailand. He knows how to make me happy. Dock har jag inte på mig den idag med shorts hur mycket jag än vill. That sucks iofs.

Cecilia


- DRIVE SLOW HOMIE -

Våååårrrr. Älskar vädret och älskar killen på bilden. Kan inte bli bättre än såhär just nu. Snart bär det av till Göteborg för 18 års firande för en fin vän. Våren äger.


- I THINK ABOUT YOU ALL THE TIME -

Längtar något otroligt mycket till sommaren på sånna dagar som denna. Fin fredag.


- JUST HOW FLY MY STYLE IS -

Två saker som måste införskaffas till våren. För både mig och sunny. Helt otroligt snyggt.


- YOU CAN'T TELL ME NOTHING -

New haircut, fick bli lite Mohawk style. Vet dock inte om jag ska ha kvar det eller inte, får se! Sitter just nu hos frisören och väntar på att min flickvän ska klippa sig, sen drar vi antagligen in till stan, im tired as fuckkk though. Sunday.


- WE STAY WINNING -


Har halvt lyssnat igenom Kid Cudis nya album WZRD. Så fruktansvärt ovärd skit han har gjort. Det första tracket blev jag ändå rätt hype och trodde det skulle kunna bli något bra. Sen kom låtarna då man faktiskt fick höra honom..
Så fruktansvärt att göra något sånt med hans talang och röst. Förstår inte hur han själv faktiskt kan tycka att det är bra. Happy for him att han har hittat något han vill göra och "the old cudder is gone" om han nu mår bra av det, men don't try to be something you're not. 

Lyssna hääär.

Cecilia.

RSS 2.0